2-i-1 u'amea felanulanua'i kiki USB flash (USB+ituaiga -C)

2-i-1 u'amea felanulanua'i kiki USB flash (USB+ituaiga -C)

SKU: TU-274

Fa'alelei ma feavea'i, o lenei ta'avale 2-in-1 USB + Type-C o lo'o tu'uina i totonu o se atigi u'amea felanulanua'i e ofoina mai ai se poto masani fa'atekinolosi a le ofisa e tulaga ese ai oe. Mai le lanu uliuli ma le paʻepaʻe masani i le lanu mumu ma le lanumoana, e mafai ona e faʻavasegaina e fetaui ma lau lanu lanu, faʻaleleia atili le faʻaaliga vaaia o lau atinaʻe. Pe lolomi pe togitogia leisa, o lau tagavai masani a le kamupani e tu o se molimau i le malosi o lau ituaiga. O lona fa'ailoga e lua-fa'afeso'ota'i e fetaui ma komipiuta, komipiuta, ma papama'a mo le fa'aogaina e leai se popole.

1. O se ta'avale USB u'amea 2-i-1 e mafai ona fa'avasegaina e fa'atatau i mana'oga fa'apisinisi eseese.
2. Fuafuaga lua-interface (USB + Type-C), fetaui ma komipiuta, komepiuta feaveai, ma papa.
3. O se lanu lanu e filifili mai ai, o loʻo i ai se fetaui lelei mo soʻo se manaʻoga.
4. Fa'apitoa i lau lanu lanu, fa'aleleia le fa'asinomaga va'aia tulaga ese a lau kamupani.
5. Fa'atasi ai ma lau logo lolomi po'o le laser-engrave, o lau fa'ailoga ua si'itia.

Talosaga se upusii mo meaalofa fa'apitoa ma lau logo

[contact-form-7 id=”21366″ /]

faʻamatalaga

O le 2-in-1 USB + Type-C drive, o lo'o i totonu o se atigi u'amea felanulanua'i ma fa'aalia ai se logo fa'apitoa a le kamupani, ua mamanuina e fa'aalia ai se fa'ailoga tulaga ese. E pei o Youshi Chen, o le na faavaeina Oriphe, faʻamatala, o lenei taʻavale e le gata ina faʻataunuʻuina manaʻoga faʻapisinisi ae faʻatagaina foi le faʻailoga e faʻapipiʻi loloto i auiliiliga uma.

E manaʻomia e Kamupani se mea faigaluega a le ofisa e faʻaalia ai o latou ata. O lenei ta'avale o la latou filifiliga lelei. O le mamanu fa'aoga lua e fa'afaigofie ai le fa'aliliuina o fa'amatalaga i totonu o le fale ma e fetaui ma le tele o masini, e aofia ai komipiuta, komipiuta, ma papa. O mea uʻamea maualuga e faʻaaogaina e maua ai se lagona lelei o lima ma le tumau.

O le mea taua, o lenei ta'avale e mafai ona fa'avasegaina i lanu ma tagavai fa'apitoa a le kamupani, fa'aopoopoina se fa'aaliga va'aia tulaga ese i le kamupani. Pe ala i le lomitusi po o le togitogiga leisa, o le tagavai a le kamupani i luga o le taavale e le gata ina faʻaleleia ai le vaʻaia ae faʻaalia ai foi le agaga faʻapolofesa o le kamupani. E pei o Youshi Chen setete, o le 2-i-1 lanu uʻamea USB drive e ofoina atu avanoa e le gata mo kamupani.

Na taʻua atili e Chen i le taimi o le faʻagasologa masani o lenei taʻavale, e mafai e kamupani ona fetuutuunai le filifili i le va o le lolomiina poʻo le laser togitogiina o latou logo ma e oʻo lava i le faʻavasegaina o latou lanu faʻapitoa e faʻatatau i latou leo. E le gata ina fa'aliliuina ta'avale ta'avale uma i se fa'aaliga tulaga ese mo le fa'ailoga a le kamupani ae o lo'o galue fo'i e fai ma auala mo le fa'ailoga fa'ailoga a le kamupani ina ia maua'a loloto i mafaufau o tagata.

O le i ai o se fa'ailoga tulaga ese o se tasi lea o mea taua mo so'o se kamupani manuia. Ma faatasi ai ma lenei taʻavale, e mafai e kamupani ona faʻaalia lo latou tulaga ese aʻo latou togitogia foi a latou faʻailoga i mafaufau o tagata. O le filosofia fau ata lena Youshi Chen fautua pea.

O le 2-in-1 USB + Type-C drive i totonu o se atigi u'amea felanulanua'i o le filifiliga sili lea mo kamupani. Pe mo meaalofa pisinisi po'o meaalofa fa'alauiloa, e mafai ona fa'aalia lelei le fa'ailoga a le kamupani ma fa'alautele lona aafiaga i so'o se mea.

Igoa

Alu i luga